Thursday, December 15, 2011

i'm already "EX"

bismilahirahmanirahim

at last
i'm home
already "ex"
already finish for the SPM
ggggrrrrrrr~
next things is
RESULT !!!
sumpah cuak ~

tanggal 30 november 2011

students sc tulen dah berangkat pulang setelah tamat paper biology. tinggal student sc agama dan sc teknikal. tyme nie sumpah rindu giler amy, una, syazal, syak, fali, diba, qila, sab, adik, kakak dan sume la senang cter. sunyi sepi sedikit la. hurm tapi paper seterusnya perlu diteruskan. 


tanggal 4 disember 2011

so today is our graduation's day at restoran zam zam, shah alam. makanan dia not bad la tp tak berapa nak minat la dengan makanan dia :( nasi arab. long story after this.


tanggal 13 disember 2011

at about 4.30 pm, students sc agama selamat menghabiskan paper PQS dengan jayanya. alhamdulillah akhirnya segala penantian tamat. debaran seterusnya RESULT pula :( dalam hati memang happy tahap giga malah tera kot habis SPM habis sekolah. tapi seyezly tahap TERA juga hati ini sedih untuk meninggalkan sekolah, melangkah keluar ke alam seterusnya. 
FAREWELL SEPINTAR. tapi malam tue kteorg ada bbq dulu. it's oke la. kekenyangan makan ayam dan lain lain. pastue berjalan jalan, tengok movie sampai tertido :)


tanggal 14 disember 2011

students sc teknikal baru habi juga paper tk. tp pagi tue pergi hantar fizza dulu masuk dewan seperti yang dijanjikan. KAMI KAN BIRU DUA :)then it's means WE akan meninggalkan sepintar buat selama lamanya. sedih, sayu, sebak, happy. sume ada. pelbagai kenangan kita bersama.


to WINNING ELEVEN
thanks for everything
thanks for the precious moment
we all together
sorry for everything
i'm not perfect

and 
pray for our result
moga hati pemeriksa tenang tanda kertas kita semua
dapat result gempak pecah record sekolah
nothing impossible right?
so may ALLAH bless us.

lastly,
pesanan ustazah rahila yang sangat menyentuh hati
will miss you ustazah
thanks for the advice and everything


Graduan SEPINTAR 2011,
Kesayangan para Murabbi..
..terlalu pantas waktu berlalu..kini kami kembalikan kalian semua kepangkuan keluarga tersayang, pulang ke daerah yang kalian semua rindui, melepaskan kalian semua mengemudi kehidupan tanpa ‘bimbingan dan leteran2’ kami disini..’melepaskan kalian semua’ amat mengharukan jiwa ini, namun saya akur semua ini adalah fitrah seorang murabbi menerima dan melepaskan mutarabbi silih berganti. Anak2 didikku, pandai2lah menjaga diri, moga cebisan didikanku kala kita bersama dijadikan pedoman dan ingatan untuk kelangsungan kehidupan kamu seterusnya. Perjuangan kita belum berakhir anakku, moga dihayati selamnya “JIHAD YANG BESAR UNTUK GANJARAN YANG HEBAT!”. Maaf dariku..waktu jua sangat terhad untukku ‘disini’ dipercutian ini..Jangan lupa ‘dating’ denganNya..Moga2 Rahmat KasihNya memayungi setiap langkah perjalan hidup kita.
Pasti..kuakan merindui ‘kenakalan’ kalian semua..
Salam Kasih Murabbi..



by
umiasierahamirumikalthum
11A+SPM2011
doctor to be
:)

No comments:

Post a Comment